Sezonul 2017-2018
  • muntelemiconline.ro
  • muntelemiconline.ro
  • muntelemiconline.ro
  • muntelemiconline.ro

Se anuntā un weekend bun de ski. În 11 Martie o nouā editie a Cupei Cerbul

Sara Bunā de la Muntele Mic ! Am primit zeci de mesaje, cum e drumul? / cum e zāpada? Vesti bune, si azi s-a schiat, au fost intre 0 si 4 grdC cel mai cald, a bātut vântul dupa-masa, a burnitat la un moment dat. La noapte ne asteptām la ninsori, oricum zāpadā avem destulā, aproximativ 45cm, strat mediu. se anuntā vreme bunā pentru maine si poimaine, vremea se va raci, e ok pentru ski. Referitor la drum, azi s-a urcat fārā lanturi, ne pare rāu de conditiile de duminica trecutā, azi s-a urcat mai bine decât sâmbāta trecutā când a fost destul de lejer. Noi pe portiunea noastrā de drum, mai sus de telescaun am dat si cu clorurā de calciu in anumite zone, una peste alta astāzi toatā lumea a urcat fārā lanturi, dar vā recomandām în mod expres sā le aveti în portbagaj. Vā reamintim cā mâine între 18h-19h clientii MMS vor avea ski gratuit pe nocturnā pe Pârtia Borlova. Mai am 2 noutāti, cei de la ski data dacā se tin de promisiune ne vor instala sapt viitoare softul pentru ski passul comun, deci de weekendul viitor posibil sa avem un singur ski pass si ultima stire, în 11 martie WMT împreunā cu Cabana Cerbul si cu noi cei de la Muntele Mic Superski vom organiza o nouā editie a Cupei Cerbul. Sara Bunā si vā asteptām la noi!

PROGRAM INSTALATII

PROGRAM TELESCHI BORLOVTELESCAUN ISAI  15.12.2017 – 31.03.2018


Teleschi  Borlova  este deschis  intre 10h si 16h30 in timpul saptamanii si intre 9h00 si 17h00 h sambata si duminica . Pe perioada sarbatorilor este valabil programul de weekend.Vineri si Sambata functioneaza si nocturna. * Teleschiurile functioneaza cu minim 10 schiori. Telescaun Isaia urmeaza a fi pus in functiune in curand.Teleschi Felix si Teleschi Nordica de principiu functioneaza dupa acelasi program in weekend.

STIRI DE ULTIMA ORA

TARIFE

Puteti achizitiona cartelele din 2 locuri si anume :

1.Punct Plecare Teleschi Borlova – CASERIA PRINCIPALA

2. Punct de Plecare Telescaun Isai – in curând

TARIFE VALABILE 26.12.2017 -15.03.2017

Tarife

SKI PASS TELESCHI 1 ZI – 65RON /55 RON copii(ORAR 9h00-17h00)

SKI PASS 1/2 ZI dupa ora 14- 45 RON

Cartele  12 RON -  3 pct

Cartele  20 RON -  6 pct

Cartele 35 RON  – 11 pct

Ski Pas Sezon    500 RON accès nelimitat pe Teleschi Borlova

Cartelele pe zi sunt valabile de la ora 09:30 pana la ora 17:00. Cartelele sunt reincarcabile si se percepe o garantie de 10 RON pana la returnarea lor la oricare din cele 2 centre de vanzare. Punctele nefolosite se pierd daca nu sunt folosite in perioada de valabilitate. Folosirea cartelei de catre alta persoana decat titularul duce la retinerea ei si pierderea banilor platiti la achizitionare. In caz de vreme nefavorabila , lipsa sau topire a zapezii sau de intrerupere a energiei electrice NU SE RETURNEAZA contravaloarea cartelelor sau a punctelor neconsumate decat a garantiei de 10 RON. Cartela este individuala , netransmisibila , trebuie sa o aveti in permanenta la dvoastra , inclusiv in statia de sosire , lipsa cartelei atrage cumpararea unei noi curse.

O urcare  cu teleschiul – 1 pct

Cartelele si ski pas-ul Muntele Mic Superski sunt valabile pe instalatiile    Teleschi Borlova 1/Borlova 2 (cand va fi pus in functie) si telescaun Isaia in curand. Cartelele de tip ski-pass sunt valabile intre orele 9:30-17:00(nu sunt valabile pe nocturna)

Cartelele sunt personale , netransmisibile . Nu se deconteaza resturi de puncte pe cartela. Cele pe puncte au valabilitatea tot sezonul ,pana la 30.04.2017 . Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si orarul de functionare a instalatiilor.

Cartelele sunt valabile pe urmatoarele instalatii Telesaun Isai(in curand), Teleschi Borlova

Preturile includ Taxa pe valoarea Adaugata 19%.