tarife

Puteti achizitiona cartelele din 2 locuri si anume :

1.Punct Plecare Teleschi Felix – CASERIA PRINCIPALA

2. Punct de Plecare Teleschi Borlova

TARIFE VALABILE 16.01.2016 -30.04.2016

Tarife

SKI PASS TELESCHI 1 ZI – 70RON (ORAR 9-17)

Cartele  12 RON -  3 pct

Cartele  20 RON -  6 pct

Cartele 35 RON  – 11 pct

Ski Pas Sezon    800 RON accès nelimitat pe toate instalatiile

Cartelele pe zi sunt valabile de la ora 09:00 pana la ora 17:00. Cartelele sunt reincarcabile si se percepe o garantie de 10 RON pana la returnarea lor la oricare din cele 2 centre de vanzare. Punctele nefolosite se pierd daca nu sunt folosite in perioada de valabilitate. Folosirea cartelei de catre alta persoana decat titularul duce la retinerea ei si pierderea banilor platiti la achizitionare. In caz de vreme nefavorabila , lipsa sau topire a zapezii sau de intrerupere a energiei electrice NU SE RETURNEAZA contravaloarea cartelelor sau a punctelor neconsumate decat a garantiei de 10 RON. Cartela este individuala , netransmisibila , trebuie sa o aveti in permanenta la dvoastra , inclusiv in statia de sosire , lipsa cartelei atrage cumpararea unei noi curse.

O urcare  cu teleschiul – 1 pct

Cartelele si ski pas-ul Muntele Mic Superski sunt valabile pe instalatiile Teleschi Felix  si pe  Teleschi Borlova 1/Borlova 2 (cand va fi pus in functie). Cartelele de tip ski-pass sunt valabile intre orele 9:00-17:00(nu sunt valabile pe nocturna)

Cartelele sunt personale , netransmisibile . Nu se deconteaza resturi de puncte pe cartela. Cele pe puncte au valabilitatea tot sezonul ,pana la 30.04.2015 . Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si orarul de functionare a instalatiilor.

Cartelele sunt valabile pe urmatoarele instalatii Teleschi Felix , Teleschi Bor.lova

Preturile includ Taxa pe valoarea Adaugata 20%.